50:- sek rabatt på hyra av plats - Exlusivt erbjudande med ny samarbetspartner!

Bakluckeloppis i Malmö är stolta av att presentera vårt senaste samarbete med företaget Sherlock Nation. En nätaktör som vi nu har olika erbjudanden och rabatter på.

Ni kan ladda ner appen gratis på playstore eller appstore (Iphone & Android) Sök bara Sherlock Nation
(kostnadsfritt självklart- gäller säljare som köpare) Direktlänk till app/iOS store - tryck här.

Vi har nu ett erbjudande ute på 50kr av på hyran vid uppvisande av specialerbjudanden via Sherlock Nation's applikation, klicka på länken under för att ladda ner gratis appen och skapa dig ett kostnadsfritt konto, så du kan ta del av vårt erbjudande!

Lite kort om vår nya samarbetspartner Sherlock Nation.

Sherlock Nation en kostnadsfri "invite only" shoppingplattform pga deras exklusiva erbjudanden och samarbetspartners som har samlat all möjlig näthandel på ett ställe med en smartfunktion som letar upp det Du söker efter, billigast på nätet (finns som webbsida och applikation)

Plattformen samarbetar och söker genom alla andra aktörer för ex Amazon, AliExpress, Google, Ebay, Pricerunner, prisjakt, Kelkoo, Trivago, Hotels, momondo, Groupon mm för att hitta det Du en letar efter om det så är ett par skor eller en resa till cypern, till det bästa priset som finns på nätet.

Gäller all shopping du kan tänka dig, flyg, hotell, dagliga deals, lokala deals och specialerbjudande där du hittar oss :) och mycket mer..


Det är en exklusiv ny app/webbsida, en invite only (inbjudningskod krävs för att skapa ett konto) och invite är 15279

Ni hittar vårt erbjudande under fliken specialerbjudande, och för att ta del av erbjudandet så måste den kupongen visas genom applikationen på plats vid betalning..

Här lägger vi även med en video om hur appen funkar så den blir lättare att förstå, detta är ett helt nytt företag för Sverige så programvaran och appen är helt ny men en av den mest använda shoppingapplikations som används värden runt.

Här kommer en kort youtube video om hur appen fungerar generellt -